A munkánk lényege

1.  

Kötetlen munkaidő –  fontos a naptárhasználat - és a  ter-vezés. 

2.

Saját magad főnöke vagy.

3. 

Karrier lehetőséged nagyobb, mint a hagyományos mun-kahelyen.

4.

Csoportban együttműködés, összefogás van, mindenki segít, mindenkinek.

5.

Szponzorod felelős a sikere-dért.

6. 

Vállalkozásod  lehet párezer forintos befektetéssel. 

7.

Sok emberrel kerülsz kapcso-latba.

 8.

Elismerések  már az első hóna-pokban is.

9.

Nincs szükség előképzett-ségre.

10.

Nyilvános elismerés lehetősége – szintváltáskor, jelvény, okle-vél, jutalom utazás

11-

Megtanulható:  Személyre sza-bottan ingyenesen skypen.

12.

Sok emberen tudsz segíteni, ha az egészségügyi vagy  jövede-lem problémájuk van. Régi kap-csolatokat eleveníthet fel.

 

 

 

Erősebb immunrendszerért!

Ne savasodj, tovább élsz!

Hajhullás, pattanások, lábizzadás, állandó kimerültség, hátfájás, ingerlékenység, cellulit, túlsúly, fogszuvasodás és szájszag, ízületi problémák, csontritkulás, allergia, szívinfarktus és daganatos megbetegedések...

Hogy csak néhányat említsünk azokból a problémákból, amelyekért szervezetünk elsavasodása okolható! Miközben a modern táplálkozási szokások miatt szinte mindenki az elsavasodás tüneteitől szenved, Ön most egy csapásra megszabadulhat minden gondjától...

Nem számít hány éves, és az sem, hogy milyen állapotban van! Ha javít a sav-bázis egyensúlyán, határozottan jobban fogja érezni magát a bőrében...

 

EHHEZ NÉLKÜLÖZHETETLEN  A

 szervezet méregtelenítése és tisztítása.

 

MÉREGTELENÍTÉST SEGÍTŐ TERMÉKEK:

 

Liquid Chlorophyll

Low Deuterium Oxy Crystal

Pro Selenium

Nopalin

Detox Patch

Probio Balance

 

  LIQUID CHLOROPHYLL

Belül zöld, belül tiszta

 

Toxin alapvetően bármely anyag lehet, mely irritáló és/vagy káros hatást 

fejt ki a szervezetre. Megterheli biokémiai funkcióinkat, negatív hatással van szervezetünk működésére. Toxinokkal pl. helytelen táplálkozás, gyógyszerek mellékhatása, környezeti ártalmak miatt vagy bizonyos 

anyagcsere folyamatok következményeként is találkozhatunk. A klorofill természetes védelmet nyújt ezen káros hatások ellen!

 A klorofill a növényi sejtekben előforduló zöldszínű festékszemeknek (kloroplaszt) a festőanyaga. A kloroplasztok nagyrészt a levelek sejtjeiben találhatók, de más zöld szövetekben is előfordulnak. Minden kloroplaszt tartalmaz ún. klorofill pigmentet. A pigmentek olyan kémiai vegyületek, melyek elnyelik a látható fény bizonyos hullámhosszú tartományát. A klorofillok többnyire a vörös és kék fényt hasznosítják, ezért látjuk a klorofillban gazdag leveleket zöldnek. A fotoszintézis fényfázisában a pigmentek a napfény energiáját alakítják át kémiai energiává.  

A lucernából származó klorofillt évszázadok óta alkalmazzák a világ minden táján méregtelenítésre, valamint általános élénkítő szerként. Gazdag fehérje, klorofill, karotin, A-, D-, E-, B6- és K-vitamin és enzimforrás. Egyes kísérletek tanúsága szerint a klorofill inaktiválhatja az étkezéssel a szervezetbe jutó káros anyagokat a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben. Legfontosabb hatása tehát a toxinok semlegesítése, és ezek eltávolításának elősegítése a szervezetből. Rendkívül erős lúgosító hatással van az emésztőrendszerre, mely napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír. A túlzott állati fehérjebevitel és édességfogyasztás, élvezeti szerek (mint például a kávé), szénsavas üdítők (kólafélék) fogyasztása során kloridok, foszfátok jutnak a szervezetbe. Ezekből savak képződhetnek, melyek, ha nem tudnak távozni a szervezetből, felszaporodhatnak. Ilyenkor javasolt méregtelenítő kúra elvégzése, melyben szintén kiváló segítséget nyújthat a Liquid Chlorophyll. A készítmény emellett kiváló belülről ható dezodoráló szer. Külsőleg használható fertőtlenítésre, apróbb horzsolások ecsetelésére, gargalizálásra.

 

FIGYELEM!  

A klorofill felhasználását terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, ezért alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kizárólag orvosi javaslatra történjen!  

 

Szájon át történő adagolás során a klorofill zöldes színűre festheti a vizeletet és a székletet, valamint elszíneződéseket okozhat a nyelven.  

LIQUID CHLOROPHYLL ÖSSZETÉTELE:

 

Klorofilin             15

mg

Kiszerelés: 473ml

Adagolás: 1 teáskanállal  naponta

Kedvezményes ár: 7395 HUF

Kisker ár: 9835 HUF

OÉTI szám:  6678/2010      

Kód: CV0133

 

Low Deuterium Oxy Crystal

 Az élet vize

 

A folyékony stabilizált oxigén a CaliVita sikertörténete volt. Most egy még különlegesebb termékkel lép a piacra, amely a világon sehol másutt nem kapható. Az alacsony deutérium tartalmú vízből készített, mágnesesen strukturált folyadék még több stabilizált, molekulárisan kötött oxigént ad fogyasztójának.

A deutérium, a hidrogén izotópja. Utóbbihoz hasonlóan egy protonból és elektronból, attól eltérően viszont még egy neutronból áll. Az egész világon előfordul,  a gleccser táplálta patakokban természetes formában alacsonyabb (130-140ppm/liter), a felszíni, síksági vizekben magasabb (150-160ppm /liter) koncentrációban.

Az élő szervezetben létezik egy ún. Hidrogén - Deutérium rendszer, mely arányukat aktívan szabályozza. Mivel az ember testének mintegy 60-70%-a víz, és a vízmolekulák egy része a hidrogén- és az oxigénatomok mellett deutériumot (D) is tartalmaz, s ezen kívül egyéb szerves vegyületek is tartalmaznak deutériumot, így szervezetünk deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l. Ez jelentős mennyiség ahhoz képest, hogy az emberi vérben a kalcium kb. 2 mmol/l, a magnézium 1 mmol/l, a kálium 4 mmol/l koncentrációban van jelen.

A magasabb rendű élőlényekben az évmilliók során kialakult egy szabályozási rendszer, mely érzékeny a D/H-arány sejtekben bekövetkező változására. A D/H-arány akkor emelkedhet a sejtekben, ha nem előfordulási arányuknak megfelelően lépnek ki a sejtből. A bekövetkező D/H-arányváltozást a sejtekben „érzékelik" bizonyos enzimek, mert az arány eltolódása révén a deutérium nagyobb valószínűséggel kapcsolódhat a fehérjék egy adott pontjához, ezáltal megváltoztatva annak alakját, reakcióbeli viselkedését. A víz deutérium tartalmának megváltozása (25, 150, 300 ppm) a sejtciklus fázisait (G1, S, G2) befolyásolja. A magas és az alacsony deutérium tartalmú víz egyaránt fékezi a ráksejtek szaporodását.

Minél alacsonyabb a víz deutérium tartalma, annál lassabb a sejtosztódás folyamata – azaz annál lassabb a szervezet „öregedése”, ugyanakkor csökken a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú stabilizált oxigénnel energetizált víz méregteleníti a szervezetet, nincs toxikus hatása.

Sejtjeink erőművei a mitokondriumok. A mitokondriumok membránjában a hidrogén koncentrációjától függ az energiatároló molekula (ATP) termelése. Ha nő a hidrogén koncentrációja, akkor a mitokondrium több energiát szolgáltat.

A japán tudós, Prof. Shoi Yamashita 1964-ban felfedezte, hogy az "élő víz" mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Prof. Dr. Szent-Györgyi Albert arra a megállapításra jutott, hogy strukturális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. Ő mutatta ki, hogy amíg az egészséges sejtfolyadék dielektromos állandójának értéke 80, addig a daganatos sejté 5-re zuhan, mivel a folyadék teljesen rendezetlenné válik!

A strukturált víz legegyedülállóbb tulajdonsága molekuláinak alakzata és szervezettsége. Mágnesességük miatt ezek a csoportok jól szervezettek, és rendezetten mozognak az egész testben. A strukturált víznek nagyobb a sűrűsége, mint a többi víznek. Ez megnöveli a molekulák stabilitását, és segít a sejteket magukat is stabilan tartani.

A mágnesesen strukturált víz növeli az intracelluláris (sejten belüli) hidratáltságot, pótolja a kiürült létfontosságú ásványianyag-tartalékokat, stabilizálja és védi a sejteket, segít fenntartani a normális véráramlást és pH-t, kiüríti a salakanyagokat, és megakadályozza felhalmozódásukat a sejtekben. Meggátolja a szabadgyökök (nagy energiával rendelkező részecskék, amelyek károsítják a sejteket) képződését.

A hagyományos vízben a 10-18 vízmolekula alkot egy klasztert (csoportot), ami túl nagy, hogy egy sejt közvetlenül felszívhassa. A mágnesesen strukturált vízben csupán 6 vízmolekula alkot egy klasztert. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtekbe bejusson. A víz hidratáló képessége ezáltal hatszorosára nő.

Mivel a víz klasztermérete sokkal kisebb, így könnyebben jut be a testszövetekbe, és onnan hatékonyan mossa ki a mérgező savas lerakódásokat, nagyobb hatásfokkal, mint a hagyományos víz.

A mágneses negatívan töltötté víz oxigénnel telített lesz Ez a víz képes elpusztítani a kórokozókat és erősíti az immunrendszert. Sok hidroxil-ion képződik, amely más lúgos részecskék képződését idézi elő, így nő a víz pH-ja. A víz hőmérséklete, felületi feszültsége, viszkozitása, elektromos vezetőképessége változik, és mágnese energiája megnő. Ez a nagy energia elegendő a ráksejtek elpusztításához (Bartefoot and Reichi). A vízhez adott lúgos ásványok megakadályozzák a toxikus savasság kialakulását, és növelik a pH-t.

A mágnesesen strukturált víz növeli a vérkeringést és az oxigént szintet, így  segítve a táplálék szállítást. A pH-egyensúlyt helyreállítja, felgyorsítja a kalcium-ion beáramlását a szövetekbe, és elősegíti az idegrendszer és a csont gyógyulási folyamatait. Bizonyos hormonok termelődését is elősegíti, és növeli az enzimek aktivitását. Mivel a mágnesesen kezelt víz oxigénnel telítetté válik,  így képes a kórokozók elpusztítására, serkenti, erősíti az immunrendszert.

A mágnesességnek nagy szerepe van a DNS molekula szerkezetének alakításában. A mágneses tér közvetlenül stimulálja a DNS átírását mRNS-re, kinyitva a dupla spirált, és serkenti a DNS megduplázódását is. A DNS a mágneses térre való érzékenységének oka, a DNS sav és elektromosan töltött molekula: egyik ponton pozitív a másik részen negatív és így dipólust képez, vagyis a DNS elektromosan töltött, szerves makromolekula. A feltekeredett DNS, azaz a kromoszóma dipólusos mágneses rúdként működik, és álladó (121 mHz) frekvenciával rezeg. Mágneses erőtér hatásra a DNS torzul, és megindul az osztódás.

A stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét. Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.). Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában, azaz anaerob körülmények között), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja  a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt. Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

Az oldat lúgosító hatásának következtében a víz több OH--t tartalmaz, mint H+-t, több oxigénatom van benne, mint a semleges vízben; ezért van az, hogy a lúgos vizet oxigénben gazdag víznek hívjuk, a savas vizet pedig oxigénhiányos víznek. Az egészséges sejt szén-dioxiddá égeti el a cukrot, míg a rákos sejt tejsavvá erjeszti, amivel növeli a testre ható savterhelést, és így megteremti magának azt a túlsavasodott közeget, amelyre szüksége van. A rákos sejt tehát olyan sejt, amely optimálisan alkalmazkodott a test túl savasodásához, így elvileg halhatatlan.

A ráksejtek – a legtöbb baktériumhoz hasonlóan – oxigénszegény környezetben szeretnek élni. Az oxigén mennyiségének növekedése megakadályozza a rákos sejtek burjánzását, és végső soron – akárcsak a lúgos környezet – el is pusztítja őket. Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén.

A lúgos vízben kis mennyiségben egy oxigén és egy hidrogén atom marad hidroxil gyökben(OH-). Az oxigénnek, mivel csak egy hidrogént köt meg, marad egy szabad töltése (-). Ez teszi alkalmassá, hogy a szervezetben lévő szabadgyököket (töltéshiányos molekulákat) megkösse, és azok kémiai reakcióképességét lelassítsa, azaz neutralizálja.

Az ionizált, lúgos víz felszívódása egy percen belül megkezdődik. A negatív ion terápia, mely a szervezetet mellékhatások nélkül tölti fel energiával, és minimum 30%-kal effektívebben tisztítja az érpályát. Ez a tisztítás az egész szervezetre kihat. A lúgos víz tisztítja az egész szervezetet – méregtelenít, lúgosít.

A Low Deuterium Oxy Crystal különleges aktív oxigén koncentrátum só oldatban. A kémiai összetevők az Low Deuterium Oxy Crystal –ban: alacsony deutérium tartalmú, mágnesesen struktúrált víz, nátrium-klorid (tengeri sóból), biológiailag hasznosítható stabilizált oxigén valamint létfontosságú nyomelemek. Mivel nem tartalmaz oxyklorint vagy oxi-halogén vegyületet (ez adta a régi oldat klórízét), nem veszélyes közvetlen a bőrre és a nyálkahártyákra sem, bár inkább hígított oldata javasolt külső használatra is.

Alkalmazás:

Fogyasztása előtt javasolt legalább két-három percig a folyadékban tárolni, hogy feldúsuljon oxigén molekulákkal.

                                                           Kiszerelés: 50 ml

Adagolás: 5-10 csepp naponta

Kisker ár: 15540 HUF

Kedvezményes ár : 11685 HUF

OÉTI szám: 

                                                                   Kód: CV0164   

 

PRO SELENIUM

Szabad gyökök elleni védelem

 

A szelén köztudottan erőteljes antioxidáns hatású nyomelem, mely támogatja a szervezetet a szabad gyökök elleni védekezésben. Azt viszont már talán kevesebben tudják, hogy mindezen hatások mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer egészséges működésében, illetve a jódtartalmú pajzsmirigyhormonok normál termelődésében is.

 A szelént Jons Berzelius fedezte fel 1817-ben. Neve a görög Seléné (hold) szóból 

ered sápadt fehér színe miatt. Sokáig mérgező vegyületnek tekintették, de kutatások bebizonyították, hogy a szelén a táplálkozás nélkülözhetetlen összetevője, mely hatékonyan támogatja a szervezet egészségét.

Természetes forrásai a húsok, a belsőségek, a tenger gyümölcsei, illetve a gabonafélék. A szelén változó mennyiségben található meg a talajban. Az egyes térségek közötti eltéréseket tükrözi a növényekben, köztük a kalászosokban levő szelén mennyisége.

A szelén fontos szerepet játszik az egészség megőrzésében. Az antioxidáns hatású glutation-peroxidáz enzim részeként elősegíti a sejtek és a szövetek védelmét bizonyos szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. Támogatja az immunrendszer egészséges működését, emellett szükséges a jódtartalmú pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez is. Az egyoldalúan táplálkozók (például a vegetariánusok) szelénbevitele általában alacsony, kiegészítése szükséges lehet.

Fontos tudni, hogy a szelén és az E-vitamin szinergikus hatású, ami azt jelenti, hogy együttesen erősebben hatnak.

A szerves kötésű szelén felszívódása és hasznosulása jobb, mint a szervetlen kötésű szeléné.

Adagolás: 1 tabletta naponta.

 

PRO SELENIUM ÖSSZETÉTELE:

Kiszerelés: 60 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta

Kisker ár: 2645 HUF

Kedvezményes ár : 1990 HUF

OÉTI szám: 4593/2009

Kód: FL0044

 

NOPALIN

A sivatag kincse

 

A nopal az opuntia kaktuszcsaládba tartozó növény, mely nagyon gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint rosttartalmánál fogva is támogatja szerezetünk egészséges működését. Ideális kiegészítője lehet méregtelenítő kúráknak, illetve testtömegcsökkentő étrendeknek is.

 Nopal

Az Opuntia ficus indica vagy nopal gyönyörű virágokat hozó sivatagi kaktuszféle, amely Mexikóban és az USA-ban őshonos, de a Kanári-szigeteken is fellelhető.

Ez a növény gazdag vitaminokban (C-, B1-, B2-, B3-vitamin), bioflavonoidokban, valamint ásványi anyagokban (kálium, kalcium), melyek elősegítik a normál élettani folyamatok egészséges lefolyását. Jó forrása a könnyen emészthető fehérjéknek is.

17 fajta aminosavat tartalmaz, melyből 8 alapvető fontosságú (esszenciális), tehát csak külső forrásból juthatunk hozzá.

A normális anyagcsere a testsúlyra is kedvező hatást gyakorol. A sivatagi kaktusz magas rosstartalmú, ezáltal hozzájárul a teltségérzet (jóllakottságérzet) kialakulásához, így hatékony kiegészítője lehet a testtömegcsökkentő étrendnek is. A rostok emellett segítik a normál bélműködést és annak ritmusát. A Nopalint éppen ezért fontos mindig bő vízzel bevenni, hogy a rostok kellőképp megduzzadhassanak.

A Nopalin tehát egyaránt kiváló emésztést segítő, éhségérzetet csökkentő készítmény, ezáltal is elősegítheti a testsúly normalizálását, valamint hatásos kiegészítője lehet fogyókúráknak is.

Mexikóban élelmiszerként is alkalmazzák. Salátaként, levesbe, köretként egyaránt kedvelt étel.

FIGYELEM:

A Nopalint mindig sok folyadékkal vegye be, hogy kellőképp elősegítse a benne levő rostok megduzzadását, és a teltségérzet kialakulását.   

 

NOPALIN ÖSSZETÉTELE:

Nopal                 300

mg

 

   

 

Kiszerelés: 200 tabletta

Adagolás: 3x2 tabletta naponta étkezés előtt

Kisker ár: 6985  HUF

Kedvezményes ár:  5250  HUF

OÉTI szám:     4598/2009      

Kód: CV0105

 

DETOX PATCH

 

A keleti bölcsesség találkozása a nyugati technológiával

 

A civilizáció rohamos fejlődése magában hordozza azt is, hogy testünk 

mindennapjaink során rengeteg méreggel találkozik. A környezetszennyezés, vegyszerek, gyógyszerek, bizonyos élvezeti cikkekkel való érintkezés sajnos kikerülhetetlen. Ezek egy része kiürül 

szervezetünkből, de jó részük felhalmozódhat. A Detox Patch a keleti bölcsesség segítségével távolítja el ezeket a szervezetből.

 A Detox Patch három különálló, de szinergikus elven működik:

Minőségi, teljesen természetes forrásokból származó hatóanyagait gondosan választották ki a felhalmozódott méreganyagok eltávolítására való képességük alapján. A transzdermális (bőrön keresztül alkalmazott) technológia alapja a természetes vonzás. Ez teszi lehetővé, hogy a Detox Patch összetevői kíméletesen, mégis hatékonyan vonják ki szervezetünkből a szennyeződéseket.

A készítmény második pillére az infravörös hő (FIR), illetve az általa kiváltott jótékony folyamatok. Kísérletek során kimutatták, hogy az infravörös hő serkenti a keringést és elősegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetből. A FIR ezenfelül összefüggésbe hozható számos regenerálódási folyamattal. A Detox Patchben a turmalin nevű alkotó természetes módon bocsátja ki a FIR-t, ezáltal segíti elő a méregtelenítés folyamatát.

A keleti reflexológia a termék hatásának harmadik fontos faktora. Alapelve, hogy a lábfejen, főként a talpon található specifikus reflexpontok és idegek kezelése jótékony hatással lehet a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra. A Detox Patch a lábfej stimulálásával a reflexológia elvei alapján támogatja a szervezet méregtelenítő és öngyógyító erejét.

A szervezetünkben jelenlévő toxinoknak általában magasabb a molekulasűrűsége, mint szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének. Ezek a szennyeződések rendszerint az alsó végtagok felé veszik az irányt, ezért a tapaszokat azon a testrészen a legjobb alkalmazni, ahol a toxinok nagy koncentrációja a legvalószínűbb.

 

 

Alkalmazása: a ragasztófólia segítségével rögzítse a talpára, és legalább nyolc órán keresztül viselje. Legideálisabb éjszaka alkalmazni.

 

DETOX PATCH ÖSSZETÉTELE:

 

Agaricus gomba

Turmalin

Szibériai ginszeng

Achyranthis gyökér

Platicodon grandiflorum

Bambusz- és ciprusecet

Caragana sinica

Artemisia iwayamogi

Paeoniae rubrae gyökér

 

Kiszerelés: 12 tapasz

 

Kisker ár: 13.930  HUF

Kedvezményes ára: 10.475 HUF

OÉTI szám:

Kód: CV0139

PROBIO_BALANCE

 

Probiotikumoknak azokat az élő, jótékony mikroorganizmusokat nevezzük, melyek a tápcsatornában található enzimeket és a savas közeget túlélve 

képesek megtelepedni a bélrendszerben, ahol elősegítik a bélflóra egyensúlyának fenntartását. A mindennapi életben előfordulhatnak olyan állapotok, mikor pótlásukra lehet szükség.

 A bélflórát a bél nyálkahártyáján megtelepedett baktériumfajok képezik. Több száz ilyen baktérium faj él a vastagbeleken, szimbiózist alkotva a gazdaszervezettel, összes tömegük meghaladhatja a 1,5 kg-t.

Szerepük nagyon sokrétű: egyensúlyt jelenthetnek a bélfunkciókban, elősegíthetik egyes tápanyagok felszívódását és feldolgozását, segíthetnek a megfelelő bélmozgásban, vitaminokat termelhetnek (K, B, folsav), valamint, tekintve, hogy az immunanyagok 70%-át a bél termeli, nagymértékben támogathatják az immunrendszer egészséges működését is.

A probiotikumok megfelelő működéséhez prebiotikumokra is szükség van. A prebiotikumok olyan összetett szénhidrátok, melyek a probiotikumok kizárólagos táplálékaként képesek azok növekedését serkenteni, illetve megtelepedésüket elősegíteni.

A belek és az ott élő baktériumok ideális esetben egyensúlyi állapotban vannak, amit külső hatások nagyon könnyen felboríthatnak. Ha az egyensúly felborul, az egyébként normál esetben is jelen lévő kórokozó (patogén) baktériumok és egyéb mikroorganizmusok jobban elszaporodhatnak a jótékony baktériumok rovására. Az egyensúly megbomlását leggyakrabban kiváltó ok a stressz, a helytelen táplálkozás, az antibiotikumos kezelések, valamint kiváltó okként szerepelhetnek még a különböző hasmenéses állapotok is (pl. utazások során).

A ProbioBalance egy komplex készítmény (ún, szinbiotikum). Három probiotikus törzset (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus és B. longum) tartalmaz 4 milliárdos csíraszámban, prebiotikummal (frukto-oligoszacharid) kiegészítve. Rágótabletta formájának és enyhe gyümölcsös ízesítésének köszönhetően alkalmazása könnyű, adagolása gyermekek számára is ideálisabb, mivel a szétrágott tablettát nehezebb félrenyelni. Alkalmazását a megemelt csíraszámnak köszönhetően különösen ajánljuk antibiotikumos kezelések után, valamint utazások alatt.

FIGYELEM!

Hasmenés esetén az orvos által előírt kezelést, valamint az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is be kell tartani!

Súlyos gyomor-bél betegségek (pl. fekélyek, Crohn-betegség) esetén az alkalmazást megelőzően kérje ki orvosa véleményét!

 

ProbioBalance hatóanyag/rágótabletta:

Lactobacillus acidophilus

Bifidobacterium longum

Lactobacillus rhamnosus

Frukto-oligoszacharid              25 mg

 

Adagolás: 1 rágótabletta naponta.

 

PROBIO BALANCE ÖSSZETÉTELE:

                                                                   

Probiotikus kultúra                       4

milliárd

Frukto-oligoszacharid                  25

mg

 

 

Kiszerelés: 60 rágótabletta

Adagolás: 1 rágótabletta naponta

Kisker ár: 7150 HUF

Kedvezményes ár: 5375 HUF

Kód: CV0148

                                                                     OÉTI szám: 5866/2009.

 

Egészség természet kincseivel
Sikertörténetek
CaliVita életéből